04.05.2024
KIL - Notodden 1-2 (0-0)
Nok et tap...

538 tilskuere hadde møtt opp for å se KIL mot Notodden. Det er et av de laveste antall tilskuere KIL har hatt på hjemmekamp i år.

Første omgang var ikke særlig spennende. Ingen KIL-sjanser som er nevneverdige. Ingen av lagene spilte spesielt bra første omgang, men KIL tar seg litt opp mot slutten. Omgangen ender 0-0.

Andre omgang skulle vise seg å bli litt mer spennende. Etter bare 10 minutter spilt, putter Andreas Kristoffersen ballen i mål! Randall Brenes passer ballen til Andreas som setter den i hjørnet. 1-0 til KIL!

Det virker som om KIL fikk et lite «kick» av dette målet. Bare få minutter etter holder Sylling Olsen på å stup-nikke ballen i mål. Dessverre bommer han.

Men gleden skulle ikke vare lenge. Kjenner man dommeren rett, så skal vel han finne på noe for å jekke ned KIL litt. I det 62. minutt gir han Notodden en straffe. Få visste egentlig hvorfor de fikk den, men det gjorde de. Og de putta'n. 1-1.

KIL er tydeligvis nede igjen fra «måltilitten» og kvaliteten på spillet senkes noen hakk. Randall prøver på et langskudd, men går over.

Og i det 69. minutt skjer det alle hadde fryktet. Notodden skårer, igjen. 1-2 står det nå.

Men denne gangen senker ikke KIL kvaliteten på spillet i de siste 20 minuttene. De står fortsatt på, og skaper små sjanser. De får dessverre aldri det siste avgjørende skuddet.

Notodden prøver å drøye på hver mulighet de har. Det klarer de fint og, for kampen ender 1-2 til Notodden. Nok et KIL tap.