Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Haugesund 2-2 (1-0)
Det skulle bli nok en uavgjort kamp..

Hele 701 tilskuere hadde tatt turen til gjemselund for å se KIL mot Haugesund. Mange levde i håpet om at KIL kanskje skulle få sin første seier. Det holdte på å gå, men dessverre gikk det ikke.

KIL var de som startet friskest. Etter bare noen få minutter får de et skudd som går like uttafor. Det meste av spillet foregår på Haugesund sin banehalvdel.

Og etter ca 15 minutter, får KIL det etterlengtede målet. En helvolley fra Olav Tuelo Johannesen som går i hjørnet. Vakkert mål! Stillingen er 1-0 til KIL.

KIL fortsetter å styre kampen, og presser på. Dessverre får de det ikke til å klaffe helt, så stillingen står fortsatt 1-0 til pause.

Andre omgang startet KIL mer deffensivt. Haugesund benyttet derfor sjansen til å ta over spillet, og det meste skjer på KIL sin banehalvdel nå.

Etter 69. minutter spilt, klarer Haugesund det de var ute etter, nemlig en utlikning. 1-1.

Og bare 5 minutter senere, skårer Haugesund enda et mål! Haugesund leder nå, 1-2.

KIL skjønner de må gjøre noe, og etter 81 minutter spilt, utlikner Peter Samuelsson. En vakker lobb over keeper etter litt slit i 16. meteren. De står 2-2.

KIL klarte dessverre ikke å skåre noe mer mål etter dette. Kampen vi alle håpet skulle bli KILs første seier, endte i nok en uavgjort.