Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsdalen 1-3
14.11.2021, 13:00
Glasskula: Brattvåg - Kongsvinger
Bortekamp mot Brattvåg venter, for første gang i historien..


Vi får håpe helgens kamp også blir en del av historien om vårt opprykk sesongen 2021. Men noen enkel kamp kan vi neppe forvente oss ute i havgapet.

Bare la det være klinkende klart, Brattvåg på bortebane er ingen enkel oppgave. De er sterke på eget krøllgress. Så langt i år har de radet opp 8 seire, 1 uavgjort og kun 1 tap. Tapet kom i første serierunde mot Asker. I tillegg har også Moss fått med seg et poeng på hjemmreisen. Ellers har alle 8 øvrige motstandere, så langt i år, dratt hjem uten noe annet enn matpakka å kose seg med på veien hjem. De har altså slått både Hødd, Alta og Tromsdal på eget gress, for å nevne noen. Så det sier seg selv at dette kan bli en svett ettermiddag når kampen sparkes i gang kl 15.00 på lørdag.

På bortebane går det derimot tråere for morgendagens motstander. Også vi vant mot dem tidligere i år, 5-4 ble resultatet, men vi hadde mer enn nok å henge fingrene i fra start av kampen. Utover i 2. omgang tok vi en komfortabel ledelse med 5-2, men 2 sene reduseringer så ble det plutselig spenning på tampen. Men vi rodde også den i land, og står som kjent kun med seiere på hjemmebane til nå i årets serie.

Alle som husker jubelsesongen i 2016 med Cupfinale godt ut i desember, vet at vi også på veien dit møtte på Brattvåg på vår hjemmebane. 1-0 vant vi den gang i 4. runde. Heller ikke det noen enkel kamp, så det blir spennende å se hvordan det blir å møte dem i deres egen lekegrind.

For vår del går det meste på skinner. Haraball igjen, sist helg, borte mot Florø. En litt rotete kamp i starten, hvor også Florø fikk en spiller utvist. Det tok litt tid før vi fikk orden på sakene, men etter hvert ble det ren overkjøring, som det har vært mye av fra vår side den siste tiden. Det virker rett og slett solid. Opprykket bør ikke være truet.. men vi har ikke tenkt å selge noe skinn før bjørnen er både skutt og flådd. Det er nok av bananskall igjen å skli på. De kommer som perler på en snor fremover. 6 kamper gjenstår. I tillegg til helgens kamp har vi igjen Asker X 2, Kvik-Halden, Fløya og Tromsdalen. Spennende blir det, men vi er vel der at dette skal gå greit, bare våre gutter leverer opp mot det vi vet de kan.

Så, hvilken spådom har vi for helgens oppgjør? Jo, vi har ingen tro på noe nytt haraball. Men gutta våre gjør jobben. 1-3 blir sluttresultatet etter at vi har fått kjenne litt på nervene. Vi tar ledelsen med Güven. Hoel-Andersen øker før Brattvåg reduserer. Langrekken kommer inn og avgjør kampen på slutten.

Heia KIL, vi er på vei 😊
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud