Neste kamp
Sogndal - Kongsvinger
22.06.2024, 17:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Åsane 0 - 5
16.06.2024, 15:00
Supporterskikk
FØR KAMP:
Ta kontakt med motstanderens supporterklubb før kampen og avtal utesteder, plassering på tribune, evt. nachspiel og evt. fellesarrangemanter (f.eks fotballkamp mellom supporterklubbene før kampen.) Møt opp i god tid før kampen.

PÅ KAMP:
Husk at du er på foballkamp og ikke for å sette ny personlig rekord i promille. Din rolle som supporter er å støtte ditt lag - uansett. Konsentrer deg om å rope fram laget ditt, i medgang og i motgang. Hetsing av egne spillere aksepteres ikke. Husk at det er i motgang at laget ditt trenger mest støtte! Hetsing av dommer og motstander kan være morsomt, men glem aldri at du er her for å gi dine egne støtte. Uansett er utfall med rasistiske utsagn og voldstrusler ikke akseptabelt. Homohetsing, vitsing om folks handicap, familie osv. bør unngås. Unngå meningsløse provokasjoner som å gi andre supportere finger'n osv. Hetsing må ha snev av saklighet og ta utgangspunkt i hva folk selv har valgt å være eller gjøre. All bruk av fysisk vold, spytting, kasting av ting på dommere, spillere, andre supportter eller tillskuere er uakseptabelt. Hvis noen av dine supportere gjør dette, få dem vekk ifra tribunen

ETTER KAMPEN:
Forlat ikke banen før kampen er slutt og ditt lags spillere har forlatt banen. Takk laget ditt for innsatsen, uansett resultat av kampen. Vær god vinner og la det tapende lags supportere være ifred. Hvis dere taper, ikke gjør dere til de dårligste supporterne også ved å lage bråk på vei hjem.

ELLERS:
Hold deg sammen med dine egne supportere, før, under og etter kampen, samt inn og ut av tribunen. Husk at alle supportere har èn ting felles: fotballinteressen. Uten supportere på andre lag forsvinner moroa på tribunen og utenfor. En kamp varer i 2x45 minutter med "hat"- Ellers er vi venner, med helt ulik oppfatning av hvilket lag som er norges beste og hvilket lag som har de beste supporterne. Norgesflagget skal ikke ligge på bakken, ei heller supporterflagg. Alt supporterutstyr skal behandles med respekt. Opplever du bråk eller unødige provokasjoner, si ifra til din supporterklubb, som tar det opp med motstanderens supporterklubb. Hvis ikke det hjelper, bruk SupporterAlliansen.

Hentet ifra Norsk Supporter Allianse (NSA)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud