Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Glasskula: Kongsvinger - Ull/Kidsa
Ullensaker Kisa har sett ut som et fallende fly hele sesongen. Lørdag skal de kræsjlande i på Gjemselund.

Det ble en gedigen nedtur i indre Telemark onsdag etter kanskje årets verste 1.omgang, etter to gode kamper mot henholdsvis Skeid og Ålesund. Mangel på kreativitet og personlige feil gjorde at vi ble det andre laget som Notodden slo på hjemmebane i årets utgave av OBOS-ligaen.

At Pålerud måtte kaste inn håndkledet i oppvarmingen og at Jallasto dermed måtte tre inn i uvant posisjon kan finnen ikke lastes for selv. Men det har vært mangel på kontinuitet i laget under Vitor. Det er ikke mange, om noen, der vi har hatt samme startellever to kamper på rad. Det fører til at samspillet ikke blir så godt som det burde

Uansett om det blir endringer på laget lørdag eller ikke, så er det så enkelt at hjemme skal vi styre kampen. Ikke bare i 45 minutter, men fra dommer blåser i gang kampen til han legger fløyta tilbake i bagen og reiser hjem.

Og Kisa skal være overkommelig motstander hjemme. Laget har skuffet stort i år, og står etter 23 kampen med fattige 26 kamper. Laget har kun kapret 4 poeng utenfor hjembygda si. Eneste seier er bortekampen i april, da de slo TUIL 8-0 på tundraen i Tromsdalen.

Selv om det har buttet kraftig mot for Kisa fikk laget en etterlengtet seier mot Jerv onsdag kveld.

Glasskula tror på en kamp der et tent KIL-lag går ut i 100 for å sette kampen og drepe den tidlig.

Glasskula tror KIL vinner komfortabelt 4-1. Ibrahim og Adem scorer to mål hver.