Neste kamp
Sandefjord - Kongsvinger
21.07.2019, 20:00
Forrige kamp
Kongsvinger - Sogndal 3-0
30.06.2019, 15:00
Bli med på landskamp mot Sverige!
EM kvalifiseringen er rett rundt hjørnet, vi har som vanlig billetter til supporterfeltet, først ut er oppgjøret mot Sverige, tirsdag 26. mars.


Bli med på årets landskamper i EM-kvalifiseringen på supporterfeltet til NSA. Våre 5 hjemmekamper på Ullevaal i år er som følger:

Tirsdag 26. mars kl 20.45 - Sverige
Fredag 7. juni kl 20.45 - Romania
Torsdag 5. september kl 20.45 - Malta
Lørdag 12. oktober kl 2045 - Spania
Fredag 15. november kl 20.45 - Færøyene

Det er i år nytt opplegg på billettreservering og innmelding i NSA sin landslagsgruppe. Dere melder dere inn, får en e-post i retur med lenke til deres egen profil inne på NSA sine landslagssider. Her reserverer dere så billetter til de kampene dere ønsker å se dette året. Les mer og meld dere på her:

https://www.fotballsupporter.no/landslaget/

(Klipp ut adressen og lim inn i egen nettleser)

Kjapt forklart så er vi nødt til å lage en egen "klubb" for folk som vil være med på NSA-feltet på landskamper. Vi er blitt nektet å legge på prisen på enkeltkamper og er nødt til å selge billettene til prisen vi selv må betale til NFF. Dermed går vi også over til å innføre vår egen "klubb" (på samme måte som Oljeberget) hvor du hos oss, i år, må ut med en 50-lapp i innmelding. Dette gir deg tilgang på billetter til alle av årets hjemmekamper til 100 kr pr kamp.,Prisene pr kamp ligger da godt under normal utsalgspris fra NFF på samtlige kamper.

Betaling for kampene og utdeling av billetter skjer som vanlig på vårt faste sted utenfor Ullevaal på kampdagen. Innmeldingen (50-lappen) betaler du også her, på første kamp du skal på dette året. Når det gjelder betaling så ser vi helst at dette skjer via vipps når du møter opp for å hente billetten til gjeldende kamp på kampdagen.

Husk også at feltet vårt er beregnet på stående syngende supportere. Altså folk som ønsker å bidra litt ekstra til stemningen på tribunen. Er du ikke klar for dette så bør du nok helst kjøpe deg billett til et annet sted på stadion. Tar med dette til informasjon, så vi slipper diskusjonen inne på tribunen på kampdagene :-)

Da håper jeg vi sees på NSA-feltet til landskamper utover året, og spesielt til den første mot Sverige om ca 1,5 mnd .

HEIA NORGE!


Thomas Ramstad
Landslagsgruppa - NSADel på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud