Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Glasskula: Kongsvinger - Jerv
På søndag kommer Jerv på besøk, et lag vi kun har vunnet mot de gangene vi har møtt dem på Gjemselund, så da må det vel endelig bli poeng?

Hittil denne sesongen har Kil vært preget av mye av de samme tingene vi så i fjor med mange enkle balltap på egen halvdel, ikke stort nok tempo i ballen til å skape nok store sjanser og ikke satt de sjansene vi har fått.

Men nå ligger alle ting til rette for at vi skal kunne greie å snu trenden!

Kil har møtt helgens motstander 4 ganger i Obosligaen med 2 seiere - 1 uavgjort - 1 tap som fasit og Kil har ‘aldri’ tapt på Gjemselund for Jerv. Vi husker vel alle den deilige kampen på Gjemselund i fjorårets tøffe sesong - vi vant 6-1 etter scoringer av Güven 12 min, Maikel 23 og 43 min, Castro 64 og 68 min og Moldskred 87 min. At Jerv reduserte etter 24 min lar vi være en parentes.

Glasskula har ikke fått noen oppdateringer på ny skader og tror at de som er skadd fortsatt vil være såpass usikre at HEE velger å starte med dem på benken. Det som derimot er ganske sikkert er at Güven er tilbake og at han går rett inn i laget!

Fra Jerv leiren meldes det at de troligvis stille uendret fra sist helg mot Kisa.

Så hva tror vi om kampen på Gjemselund i helgen?

Vi håper på en reprise fra i fjor siden laget, klubben, supportere og alle andre fortjener en skikkelig opptur nå, men frykter ett nytt tap.

Skal Kil vinne den her matchen må de unngå de personlige feilene som har ført til enkle mål mot samt score først !

Vi tror Kil scorer 1-0 etter 27 minutter ved Castro som endelig kommer i gang med målscoring igjen!
Dessverre utligner da Jerv i det 76 minuttet og derifra dabber det hele av og vi får med oss årets første poeng!