Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Moss - KIL 1-3 (1-1)
Ca 1600 tilskuere hadde møtt opp på Melløs for å få med seg denne kampen..

Kampen startet ikke akkurat flott fra KIL sin side. Moss skaper noen småsjanser, og KIL sliter litt med spillet sitt. Så etter 25 minutter skårer Moss. Ikke akkurat den store overraskelsen.

KIL skaper akkurat store sjansene etter dette, bortsett fra et frispark hvorav Lindau nikker over målet. Moss fortsetter med å styre kampen, men i det 33. minutt skjer det noe uventet. Magnus Sylling Olsen setter ballen i mål ved hjelp av hodet, og stillingen er 1-1! Vil KIL klare å holde dette?

Etter dette skaper ikke KIL stort mer i første omgang, og heller ikke Moss. Førsteomgang ender 1-1 med et overtak fra Moss sin side.

I starten av andre omgang virker det som KIL har litt mer lyst. Kampen er blitt jevnere, og ballen er mer på Moss sin banehalvdel.

Og bare 10 minutter ut i omgangen skårer Carl Erik Torp! Stillingen er 1-2 til KIL.

I følge av denne skåringen blir Mossingene hissige, og skaper mer og tar et større overtak. Men så, i det 75. minutt sparker Mossespilleren Vidalon vekk ballen etter dommeren har blåst for frispark. Dette ender i gult kort. Men smart som han er truer han assistentdommeren, og før vi vet ordet av det får han rødt kort, og det er spetakkel på Melløs.

Men dette virker ikke til å svekke Moss som fortsetter å presse, og skaper sjanser. Til tider er det Conny Månsson som holder oss inne i kampen.

Men til tross for alle forsøkene, klarer ikke Moss å skåre. Og for det lille ekstra, så setter John Pelu ballen i mål i det 86. minutt. Og det klarer ikke Moss å ta.

Kampen ender 1-3 til KIL. Om det var fortjent kan diskuteres, men KIL skårte flest mål - og det er det som teller.