Forrige kamp
Kongsvinger - KBK 2-4
03.12.2023, 14:00 Kval ES
Har du sertifikat på hammer og sag?
Eller rett og slett vet hvordan disse tingene fungerer? Da har vi behov for litt bistand fra nettopp deg. Klikk deg inn for mer informasjon:

Kongsvinger Supporterklubb gjør ting de ikke kan - Så vi trenger Hjelp!

Hei alle snekkere og elektrikere der ute, både fagfolk og de på hobbybasis (gjerne med litt mindre enn 10 tommeltotter). Supporterklubben skal lage ny supporterbutikk i det nye inngangspartiet på Gjemselund, og er i stort behov av bistand på dugnad, fra folk som har lest bruksanvisningen på hammer, sag og ymse annet :-)

Først og fremst ønsker vi bistand fra (minst) en som er litt over middels erfaren i faget, som kan ta litt ansvar, og i hvert fall lose resten av oss gjennom hvordan prosjektet skal og bør gjennomføres så det blir så bra som mulig. Du bør ha fagbrev, så vi også kan berolige de høye herrer i kommunen om at jobben vil bli utført på best mulig måte.

I tillegg trenger vi også bistand fra mange andre som kunne tenke seg å bidra til at jobben blir gjort, slik at alt står klart i litt tid før årets første hjemmekamp i serien, lørdag 25. april.

Det som skal gjøres (ta nå med i betraktningen at dette blir beskrevet av en kontorrotte med langt over 10 tommeltotter og generelt elendig kunnskap på fagområdet) er å innrede et rom i inngangspartiet på ca 32 kvm. Rommet er langt og smalt, og i den ene enden skal det settes opp en liten vegg med dør, så vi får et eget lite lager inne i bygget. I løpet av neste uke skal bygget være klart til å smelle i gang med å få opp vegg- og takplater, samt isolasjon. Vinduer og dører er nå på plass.... så når vegger og tak er på plass må vi få inn litt varme i rommet, slik at vi får "tint opp" betongsålen bygget står på, slik at vi etter hvert får flislagt gulvet. Når så også dette er utført trenger vi litt bistand fra en elektriker som han hjelpe oss å dra litt ledning til belysning rundt i rommet, samt en og annen stikkontakt. I samråd med kommunen har vi kommet frem til at dette skal legges åpent, altså ikke skjult elektrisk "anlegg", så denne jobben trenger ikke påbegynnes helt med det første.

Materialer blir levert av Ø,M, Fjeld, de har vært på befaring og vil levere alt som skal være nødvendig.... til god pris for oss, så takk for det Atle Paulsrud! Når det gjelder bistanden fra elektriker så må det gjerne komme fra noen som også jobber i et firma her i byen som kan være villige til å sponse oss litt med både jobb og materialer som trengs. Etter hvert vil vi også kunne trenge litt ymse ting av møbler inne i rommet... så er det andre som ser at de har noe de tror vi kan komme til å trenge, eller ha behov for... skrik ut, vi tar i mot alt som er rimelig eller gratis :-)

Når det gjelder de som sponser oss så vil de også komme med på en eller annen slags profilering som vil bli satt opp på utsiden av bygget, som en liten takk for hjelpen.
Er dette noe du har lyst til å være med på, føler du er håndverker nok til at du faktisk har noe å bidra med (NB! terskelen er LAV!!!), og har litt tid de kommende månedene... Ta kontakt med meg:

På e-post: ramstad.thomas @ gmail.com
Eller på mobilnr 92 42 80 60

Fint om dere ved "påmelding" også oppgir et mobilnummer jeg kan få tak på dere. Vi vil sette stor pris på alle som kan hjelpe til med prosjektet vårt. Skulle noen også sitte på litt verktøy og utstyr som trengs i prosessen hadde vi blitt helt i ekstase :-)

Vi er som kjent bare en liten supporterklubb (vel, massive i forhold til andre supporterklubber i 2. divisjon) med begrenset økonomi, så vi kan ikke love deg gull og grønne skoger i kroner og øre. Men vi kan garantere masse heder og ære hos han oppe i himmelen, når den tid kommer, så kan vi kanskje i tillegg by på en øl, kaffe eller brus i supporterpuben når serien drar i gang til våren :-)

Vi håper nettopp DU har tid, lyst og mulighet til å bli med på dette. Hvis du har lyst... ta kontakt med meg på en av "kanalene" jeg viser til ovenfor. Er det ellers noen som har spørsmål så bare å ta kontakt.

Håper det blir mange som deltar, så blir det heller ikke nødvendig med så mange timers arbeid på hver av oss :-)

Med håpefull hilsen

Kongsvinger Supporterklubb

Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud