Igjen skulle det bli KIL seier...

Hele 803 tilskuere hadde kommet for å se KIL mot Notodden, et tilskuertall som ikke

er så forskjellig fra hva som er på gjemselund nå for tiden, til tross for at

Gjemselund stadion er en god del større.

Kampen starter med med Notodden press. Pasningsspillet er ikke helt i orden hos KIL.

Men det er ikke det at Notodden skaper så veldig mye farligt, men mer enn KIL.

Første omgang fortsetter slik, Notodden med et lite overtak i forhold til KIL.

Bortsett fra en sjasne til Notodden som blir reddet på streken, og et farlig skudd

fra Pelu, er det ingenting nevneverdig som skjer. KIL burde egentlig være glade for

at den ballen ikke gikk i mål, for hadde den det, så er det usikkert hvordan kampen

ville utartet seg. Men første omgang ender 0-0. Mange småsjanser, men få store.

Andre omgang starter mye som den sluttet. Men i det 54. minutt blir Magnus Sylling

Olsen felt innenfor 16. meteren. Straffe til KIL! KIL har ikke vært spesielt gode på

straffer i år, bommet på de fleste, men denne gangen sittern! Pelu setter straffen

trygt i hjørnet, og det er 0-1 til KIL!

Notodden er hissige på å utlikne, men KILs pasningspill begynner å ta seg opp. Så, i

det 73. minutt legger Pelu inn fra høyresida, og treffer Samuelsson på hodet. Ballen

går i mål, og stillingen er 0-2 til KIL.

Og bare tre minutter senere, punkterer John Pelu kampen. Samuelsson legger inn på en

KIL contring, og treffer Pelu. Pelu skyter i mål. Det står 0-3 til KIL, og det ser

dystert ut for Notodden.

Notodden prøver redusere i det siste kvarteret, men klarer ikke sette ballen i mål.

Kampen ender 0-3 til KIL.