Forrige kamp
Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Endelig!!
Det var på tide at vi endelig kunne vise motstanderne at vi ikke spiller som kjerringer på hjemmebane heller.

Kampen startet ved at lagene kjente og følte litt på hverandre, men KIL viste raskt hvem som ville sette seg i respekt i løpet av de neste 90 minuttene. Men det tok hele 12 minutter før det store virkelig skjedde.
Ørjan Berg-Hansen har akkurat blitt kvitt strekkskaden sin og satte i et forrykende temp. Han sendte ballen videre til Torp som skal avslutte. I steden blir han felt, og vi får straffe. Smolinski setter den kontant i mål og vi kan konstantere fårt første straffemål på hjemmebane, og 1-0 ledelse.
Etter 35 minutter skjer det som oftest skjer. Vi mister litt fokus, og Moss kommer innpå og scorer et vakkert, men ufortjent mål og reduserer, noe som gjorde oss tilhengere litt nervøse.

I pausen kom vår kjære svenske John Pelu inn for Sylling Olsen som må spare seg litt. Bernsten sa på forhånd at Pelu skulle bli dagens joker, og han viste sin styrke umiddelbart. Det er svært få backer som følger hurtigheten til svensken, og selv om det ikke ble mål på han, så gjorde han en kjempebra jobb.
Den som skulle score, var Arnar Førsund. Etter 55 minutter får KIL corner, og vår høye, innleide potet ravet høyest og ved hjelp av afrosveis og sterk panne, skallet Førsund ballen ned i bakken, og opp igjen i nettaket, og det sto 2-1 til KIL!

Dette resultatet skulle holde seg hele kampen, selv om Moss ble litt for farlige mot slutten og gjorde enkelte supportere litt nervøse.