24.03.2024, 15:00 Treningskamp
KIL - Pors
På onsdag var det haraball, 5-0 til vinger..

Bare 460 tilskuere hadde kommet for å se KIL mot Pors på gjemselund. Skuffende oppmøte på en slik fin solfyllt onsdag.

KIL startet friskt og tok raskt kontroll over kampen. Etter Bare 15 minutter spilt får Carl Erik Torp en lang ball, tar den ned og skyter den til side for keeper. Stillingen er 1-0 til KIL!

KIL viser å ha full kontroll på kampen, og det blir spilt mye fint spill. De finner også fort ut at keeperen til Pors gir returer.

Etter 28 minutter viser Pelu sin hurtighet og drar ifra backen på sin side og legger inn. Det blir ikke mål av inlegget, men Pelu blir liggende og blir etter hvert båret av banen. Det er uvisst hva slags skade det var.

Ett minutt før pause, setter Peter Samuelsson ballen i mål, og stillingen er 2-0.

Etter pause er det litt roligere i angrepsfronten fra KIL, og ballen er ikke like på mye på Pors sin banehalvdel som forrige omgang. Pors er derimot ufarlige hele veien.

Men endelig, etter 70 minutter spilt scorer Peter Samuelsson på hodet etter ett innkast. Endelig litt futt i kampen, stillingen er 3-0!

14 minutter senere scorer Lindau sitt andre mål på hodet noen gang! Patrick Holtet (inn for Peter Samuelsson i 72. minutt) legger inn et presist inlegg, og Peter nikker ballen inn i målet. Stillingen er nå 4-0.

Bare tre minutter senere, i det 87. minutt scorer Patrick Holtet etter et inlegg på foten. Publikum er i ekstase! Kampen ender 5-0.