Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Bodø/Glimt 1-4 (0-2)
Nok et tap mot Bodø/Glimt..

Det var en grå og trist dag på gjemselund i dag, og enda tristere skulle den bli. KIL's seiersrekke på to kamper på rad måtte dessverre bli knust i dagens kamp mot Bodø/Glimt.

Kampen startet med press fra bortelaget. Bodø skaper noen tidlige sjanser. Hadde det ikke vært for det gode forsvars- og keeperspillet, samt det at Runar Berg bare skyter over, kunne det stått 0-1 ganske tidlig i kampen.

Men etter 28 minutter får Bodø/Glimt straffespark. Dommeren overser en klar offside, og like etter feller Kamark en Bodø spiller inne i 16meteren. Bodø scorer, stillingen er 0-1.

Så igjen, på overtid i første omgang scorer Bodø sitt andre mål. En Bodøspiller demper ballen med hånda etter en kontring, og setter ballen til side for Conny. 0-2.

Første omgang ender 0-2. KIL spiller greit helt til de kommer til midtbana. Der sier det stopp, og de får ikke helt til pasningene derifra.

I andre omgang starter KIL med nytt mot. Spillet er litt jevnere. Men, etter 56 minutter, scorer Bodø for tredje gang. Et frispark ikke langt fra midtstreken går via en spiller og så i mål. 0-3 til Bodø.

Bare ett minutt senere scorer Pelu et mål, men det blir annulert for offside.

Men, KIL har ikke gitt opp. Etter 19 minutter ut i andre omgang scorer Samuelsson! Stillingen er nå 1-3, og KIL har fått opp motet.

KIL kommer mer inn i kampen etter den scoringen, men dessverre scorer Bodø ikke lenge etter, for så å punktere kampen helt. 1-4 etter 66 minutter.

KIL prøver å få noen mål mot slutten av kampen, men får ikke det helt til. Kampen ender 1-4. En egentlig ganske kjedelig kamp, til tross for alle målene.