Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Ham-Kam 0-1(0-0)
Man kan ikke si noe annet enn uflaks etter slike kamper.

Ballen har ikke lyst til å gå i mål for KIL. Det var KILs hundrevis av sjanser (deriblandt en straffe) men null mål, mot Ham-Kams ene sjanse og ene mål. - Vi følte oss litt snytt, sa Lars Erik Fremming etter kampen. Man kan si KIL hadde maks uflaks på Gjemselund i dag.

2745 tilskuere hadde møtt opp på gjemselund i dag, en sikker tilskuerrekord denne sesongen.. Det er 5 mindre enn det Gjemselund har plass til.

Kampen starter rimelig jenvt. KIL presser litt, får noe kjappe cornere og noen frispark, men ikke nok til mål.

Etter ca 20 minutter spilt får KIL kontroll, og styrer kampen. Etter 20 minutter får KIL to sjanser på rad, men Rønningen gjør noe han kommer til å gjøre utallige ganger denne kampen, nemlig redder. 8 minutter senere får Pelu ballen alene mot keeper, men skyter akkurat til side for keeper. Og nok en gang, bare 3 minutter senere får KIL enda en kjempesjanse, men mål ble det ikke av det.

Resten av omgangen styrer KIL spillet, til tross for at Ham-Kam får to nesten-farlige skudd mot mål. Lagene går til pause, og stillingen er 0 - 0

Lagene kommer ut igjen etter hvile. Kongsvinger har enda styringen, og skaper noen kjappe cornere.

Etter 55 minutter spilt får KIL en rimelig god sjanse. Pelu sender ballen inn langs bakken, Sylling Olsen får skyter på mål, men treffer beina til keeperen, som fører ballen over mål, som ender i corner til KIL.

Etter dette begynner HamKam å bli litt mer med i kampen, og det blir jevnere. Men etter 75 minutter spilt, skjer det. Ham-Kam scorer. Det er 0-1 på gjemselund.

Men KIL gir ikke opp av den grunn. Bare 6 minutter senere blir John Pelu felt innenfor 16-meteren, av Marius Gullerud! KIL får straffe! Sylling Olsen tar straffen, og dessverre går ballen uttafor og stillingen forblir 0-1 på gjemselund.

Mot slutten av kampen skaper KIL bare mer og mer sjanser. Skyter rett på keeper fra 3 meter flere ganger, og over fra 5 meter, men dessverre blir det ikke mål. Kampen ender 0-1 til Ham-Kam.

Man kan si KIL hadde veldig uflaks denne kampen. - KIL var best i 75 minutter, som Vegard Skogheim sa. Men det hjelper ikke når man ikke scorer. - Jeg synes vi skal ta med oss prestasjonen videre, det var jo ikke så gæli, sa Lars Erik Fremming etter kampen. - Men det var synn de hadde verdens beste keeper i mål.