Forrige kamp
Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
3-1 seier mot Løv-Ham
Etter 1-4 tapet borte mot Haugesund forrige mandag, var det godt å sikre seg tre poeng mot Løv-Ham. Til tross for at stillingen stod 1-1 til pause, var det aldri noen tvil om hvem som kom til å vinne i dag.

Kampen var fyllt av sjanser, og mye godt spill fra KIL sin side. De startet tidlig, og etter bare 7 minutter putter Kai Risholt sitt første for dagen. Randall skårte det andre målet, bare 7 minutter ut i andre omgang. Kai Risholt var sulten på mål, og stupheadet inn det tredje KIL-målet.

Løv-Ham var heller tamme. Bortsett fra noen litt skumle halvsjanser, var det målet i slutten av første omgang det eneste de egentlig fikk til. Målet skjedde etter mye rot i KIL-feltet, hvorav noen KIL spillere ble dratt ned, noe som egentlig burde vært frispark.

En fullt fortjent seier til KIL med andre ord, og vi håper de holder trykket oppe i neste kamp, som er borte mot Alta.