Kongsvinger - Mjøndalen 1 - 0
24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Seier mot Hønefoss!
Endelig en seier!

Det var «topp» mot bunn på gjemselund, men alikevel kom det ca 1400 tilskuere for å se kampen. Dette er mulig det høyeste tilskuertallet KIL hatt i år.
Etter forrige kamp mot Odd, hadde de fleste håp om seier. Selv om det ble tap mot Odd, ble det registrert et mye bedre KIL spill enn tidligere i sesongen.

Og mot Hønefoss i dag var KIL best, både med tanke på resultat og spill. Kampen endte 2-1 etter en litt nervepirrende slutt.

Det første målet kommer etter ca 20 minutter. Ørjan Berg-Hansen går på siden og legger ballen inn. Sylling Olsen er i feltet og nikker ballen hardt i mål.

2-1 målet kommer i andre omgang, ca fem minutter utti. KIL får et frispark ikke langt unna 16. meteren. Patrick Holtet tar den, og skyter ballen til side for keeper. Et vakkert mål!

Ellers var kampen fyllt av sjanser, og da mesteparten i KILs fordel. Hønefoss får et mål i første omgang, ellers har de også noen skumle sjanser, men ikke på langt nær så mye som KIL. En fortjent seier.