24.03.2024, 15:00 Treningskamp
Nybergsund - KIL 2-1 (1-0)
Nok et tap..

Man skulle ikke tro det, men ifølge speakeren hadde hele 772 tilskuere møtt opp til dagens kamp. KILsk stilte mannsterke, med en full buss pluss litt til.

Kampen startet litt til i fordel for begge lag. Både KIL og Nybergsund er nære mål. Men etter 20. minutter spilt, får Nybergsund en straffe. Ryen handser visstnok, noe som KIL supporterne synes er helt feil. Ballen blir puttet sikkert i mål, og hjemmelaget leder 1-0.

Dette setter fart på Nybergsund, som produserer hyppigere sjanser nå enn før. Dette varer ikke så lenge, for KIL kommer tilbake igjen i kampen. KIL er nære mål noen få anledninger, men nære er ikke nok. Omgangen ender 1-0.

KIL har tydeligvis fått litt fart på seg etter pausen, og skårer nesten med en gang! Randall nikker i stanga, men Glenn-Atle er på returen og putter enkelt inn 1-1!

Dette gir KIL litt ekstra gnist, men det betyr ikke at Nybergsund har sluttet. Bare et kvarter senere skårer de nok en gang, og KIL ligger under 2-1.

Etter dette dabber KIL gradvis av. Spillet blir svakere og svakere, og håpet om å utlikne nærmest borte. Nybergsund fortsetter å presse litt, men de klarer ikke å putte inn mer mål. Kampen ender 2-1. Tap for KIL.