04.05.2024
2. Runde av cupen: KIL - Lørenskog 4-2
2. runde av cupen skulle vise seg å bli litt lengre enn planlagt..

Lørenskog ligger på toppen av 2. divisjon, mens KIL på bunn av 1. Man skulle ikke tro det skulle være noe stor forskjell på lagene når man ser på rangeringene, men man så lett hvem som hadde det store overtaket. KIL.

I de første minuttene skjedde det ikke så mye. Det meste av spillet foregikk på Lørenskog sin banehalvdel.

Men etter kanskje 20 minutter, begynner KIL å komme seg nærmere å og nærmere Lørenskogmålet. Etter 32 minutter spilt, skårer KIL mål. Carl Erik Torp løper mot keeper, med forsvar hakk i hel. Han prøver å sentre ballen, men den blir akvlart. Han får den straks tilbake, og denne gangen skyter han, og den går i nettet! 1-0 på gjemselund.

Det virker som om KIL roer ned spillet litt nå, prøver å dra inn seieren sikkert. Men etter 42 minutter spilt, når alle trodde KIL skulle vinne omgangen, klinker en Lørenskogspiller ballen til side for Fredrik Eriksen. Stillingen står derfor 1-1.

KIL virker nesten litt rystet etter målet til Lørenskog. Det kom som en overraskelse. Ingen av lagene spiller noe supert spill i starten av 2. omgang. KIL virker litt tafatte.

Men etter 75 minutter gjør de det igjen. Lørenskog putter igjen! De leder, og stillingen er 1-2.

Dette finner ikke KIL seg i. Bare minuttet etterpå får Samuelsson et skudd som går i tverra. Noen KIL-supportere mener til og med ballen var inne.

Og bare 2 minutter senere, klinker Ørjan Berg-Hansen til ballen på volley. Den suser til side for keeper! KIL utlikner, stillingen er 2-2.

KIL prøver deretter å få ballen i mål, og avgjøre kampen. Det gikk dessverre ikke etter full tid, til tross for mange forsøk. 90 minutter har gått, og lagene må spille ekstraomganger.

KIL herjer i første ekstraomgang. Det meste av spillet foregår på Lørenskogs halvdel, men det blir dessverre ikke mål av det.

Andre ekstraomgang er det fortsatt KIL som har styringa. Etter 25 minutter spilt av ekstraomgangene, nikker Kai Olav Ryen ballen i mål! 3-2 til KIL, bare 5 minutter før eventuelle straffer!

Og ikke nok med det, med bare ett minutt igjen, punkterer Jonas Johansen kampen. KIL får straffe, Jonas tar den, og setter den sikkert i hjørnet. Kampen ender fortjent 4-2.