Neste busstur
Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Bryne 0-1 (0-0)
Med kampen på tv var det endelig duket for at KIL kunne få sin første seier denne sesongen. Men akk.

Det var Bryne som åpnet kampen sterkest, med et tidlig sjanse som lett kunne føre til mål. Flere cornere i åpningsminuttene testet Fredrik Eriksen. Stillingen forble 0-0.

KIL hevet seg etter hvert og ble med i kampen, men spillet var allikevel ikke på topp. Det bestod for det meste av upresise lange baller som ble slått tilbake til midten hvor det var kriging.

1. omgang var ikke veldig spennende, og den endte 0-0.

KIL gikk ut sterkere i 2. omgang, og spillet hadde forbedret seg litt. Dessverre hadde vi ikke dommeren på vår side.

Patrick med et farlig frispark, Ørjan Berg Hansen med et skudd mot krysset, men ingen gode nok til mål.

KIL fortsetter å presse og pøser på med farligere og farligere angrep, men i det 81. minutt skårer Bryne i stedet. Det står 0-1 til Bryne.

Bryne bruker de siste 10 minuttene til å drøye, mens KIL prøver å få ballen bak Bryne keeperen. Men dessverre, kampen ender 0-1 til Bryne, og KIL har fortsatt bare 2 poeng og er på bunnen av tabellen.