Stabæk, Nadderud
04.05.2024
KIL - Odd 1-3 (0-2)
KIL har ikke akkurat hatt noen super start på sesongen. Håpet om at det skulle snu seg, ble dessverre knust i dag.

KIL-supporterne ble litt nervøse når Odd fikk noen tidlige cornere. Noe gjenskapning av forrige kamp var ikke sterkt ønsket. Heldigvis ble det ikke noe baklengsmål av det.

Men istedet ble det mål på innkast. Etter bare 19 minutter nikker en Odd-spiller ballen inn etter et innkast, en ball egentlig Eriksen burde ha tatt. Det står nå 0-1 til Odd.

KIL prøver litt halvhjertet å utlikne, med et velplassert skudd. Dessverre blir ballen nicket ut til corner.

Etter 29 minutter klarer Odd å plassere ballen i mål igjen. Kovacs aleine med keeper. 0-2.

Omgangen fortsetter med litt tamt spill av KIL, og litt press av Odd. Ingen farlige målsjanser, og omangen ender 0-2 til Odd.

KIL starter andre omgangen litt sterkere enn første. Det virker som om det er litt mer vilje i gutta, men det er fortsatt ikke godt nok. Odd har fortsatt overtkaket.

Og i det 74. minutt, får Odd en straffe. Peter Kovacs legger seg ned i en skulder til skulder duell med Kai Olav Ryen. Odd setter ballen i sikkert i hjørnet. Stillingen står 0-3.

Men i det 82. minutt får KIL nytt håp. Odd handser innenfor 16. meteren, og KIL for straffe. Peter Samuelsson setter den sikkert i nettet, og det står 1-3.

Det blir dessverre ikke noe mer mål etter dette. KIL taper 1-3.