Stabæk, Nadderud
04.05.2024
Sarpsborg - KIL
Pissoaret overlevde denne gangen, men alikevel ikke en kamp man bør være fornøyd med

Kampen startet rolig fra begge sider, men det tok ikke lange tida før Sarpsborg tok kontrollen og begynte å presse. KIL har litt problemer med tempoet i spillet sitt, og kommer derfor ikke stort mye lengre enn til litt over halvdelen.

Sarpsborg får tidlig en sjanse som er like på streken, men KIL avklarer. Det ender opp i en av mange cornere som Sarpsborg kommer til å ha denne kampen.

Og bare noen minutter senere, i ca det 11. minutt, etter enda en corner, får Sarpsborg straffe. KIL-supporterne protesterer høylytt, men i ettertid har noen litt mindre subjektive KIL-supportere sagt at det var klar straffe.

Om det var straffe eller ikke har ikke mye å si, for Sarpsborg skyter langt over. Stillingen står fortsatt 0-0.

Men et drøyt kvarter senere, i det 28. minutt, scorer Sarpsborg. Stillingen står 1-0, et mål de fleste egentlig visste ville komme.

Første omgang ender 1-0 til Sarpsborg. Tempoet til KIL har ikke helt vært det store, og har egentlig ikke kommet lenger enn til 16-meter en gang. Og da var det ikke spesielt farlig.

Andre omgang starter tamt, men denne gangen litt tammere fra Sarpsborg sin side og. Til tross for at de skaper mange cornere, skaper de ikke stort mange sjanser. Det skal ta en stund før det faktisk skjer noe spennende.

Og i det 68. minutt skjer det noe. Etter mye rot i feltet, går ballen over målstreken til Sarpsborg. Dommeren ser så klart ikke dette, og dømmer ikke mål. Men at det var mål, er sikkert og visst.

Men denne store sjansen vekker KIL. Bare 2 minutter senere klinker Magnus Sylling Olsen ballen fra ca 15 meter rett opp i nettveggen. Stillingen står 1-1, og mulighetene er der for KIL!

KIL blir litt mer på hugget etter dette, men pasningsspillet svikter fortsatt litt. De får noen små sjanser til, men ikke nok til å gå opp i ledelse. Kampen ender 1-1.