Neste kamp
Lørenskog - Kongsvinger
19.05.2022, 18:00 1r NM
Forrige kamp
Kongsvinger - Raufoss 4-1
15.05.2022, 18:00
Glasskula: Asker - Kongsvinger
For ære og poengrekorder..


Sesongen er som alle vet i havn allerede, men vi syns ikke det er noen grunn til å ta foten av gasspedalen helt enda.

Æren har vi alltid, men vi kan også slå vår egen poengrekord fra 2003 når vi endte opp med opprykk og 70 poeng. 2 kamper gjenstår, seier i begge de så slutter vi på 71 poeng i 2021. Det må vi gå for!

På lørdag møtes 2 lag som, bortsett dette, har lite å spille for. Asker hadde lenge et håp om å kapre kvalifiseringsplassen i vår avdeling. Men etter å først ha tapt mot oss på Gjemselund, så har de nå også fulgt opp dette med å tape borte mot Alta, og kun klare uavgjort hjemme mot Brattvåg. Dette har medført at de ligger på 3. plass på tabellen, 8 poeng bak Hødd, og 7 poeng foran Tromsdalen. Så der blir de, uansett hvordan årets 2 siste kamper ender opp for dem.

I så måte har nok vi mer og spille for, prøve å klå vår gamle poengrekord. Vi tror vel også at både trenere og spillere i KIL ønsker å avslutte en knallsterk sesong på best mulige måte. Det er også noe med å ta med seg godfølelsen gjennom vinteren, og vi skal vel for pokker ikke ødelegge den godfølelsen nå, med å avslutte årets sesong dårlig. Forhåpentligvis gir gutta gass også på tidligkampen nå på lørdag i Asker, vi både håper og tror på 3 nye poeng.

Som vi så sist helg mot Bærum, så blir det nok nå noen utskiftninger i laget. Vi vil nok gi spilletid til noen av de yngre gutta som vi ikke har sett så mye til tidligere i år. Også hos Asker ryktes det om litt utskiftninger. Vi tror nok at Asker uansett ønsker å gi oss kamp. Det vil jo være en fin fjær i hatten og ta med seg for dem, om de skulle klare å slå den suverene seriemesteren nå på lørdag.

Men… vi skal ut på tokt. Supporterklubben har satt opp gratis buss, så sørg for guds skyld å melde deg på den! Gutta på laget vil nok varte opp med nok en festforestilling også mot en sterk motstander på bortebane. Vi har blitt bortskjemt med mye mål den senere tiden. Kanskje vi begrenser oss litt nå til helgen, men vi går for seier og 1-3 til KIL. Målene settes inn av våre 3 spydspisser, 1 hver på Guven, Hoel Andersen og Pedersen.

HEIA KIL :-)
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud