Neste kamp
Lørenskog - Kongsvinger
19.05.2022, 18:00 1r NM
Forrige kamp
Kongsvinger - Raufoss 4-1
15.05.2022, 18:00
Glasskula: Fløya - Kongsvinger
Opprykksfest, mackøl, måsegg og nordlys..


Da har turen kommet til Tromsø og med 3 poeng her har vi sikret opprykket. Ettersom Hødd kan få maksimalt 60 poeng og vi har en målforskjell av en annen verden klarer vi oss jo med 1 poeng i Tromsø også, men det vil smake ekstra godt med en seier der oppe.

Selv tar jeg turen og har hørt rykter om at det også er flere KIL-supportere som har lagt helgeturen til Tromsø. Selv etter neste 30 år som KIL-supporter har jeg ikke vært på så mange organiserte borteturer. Det har blitt en del bortekamper med KIL, men stort sett alene på tur eller besøkt noen venner i nærheten. Men i 2009 valgte jeg å bli med en gjeng glade KIL supportere til Tromsø, det var jo en sesong hvor vi kjempet om å rykke opp i Eliteserien etter noen års fravær fra øverste nivå. Det var en fin tur til Tromsø hvor man selvfølgelig fikk gjort unna det obligatoriske med å se Ishavskatedralen, spist burger på Blårock og smakt på blanding av Bayer og Pils populært kalt «blandings» på en av de lokale pub’ene.

Øyvind Eides evne som sjekker ble også observert i de sene nattetimer en Lørdagskveld i Tromsø. Selv skulle jeg nok unngått å smake på de sterke sakene Raggen hadde med seg på lommelerka for etter å ha kommet hjem fra Tromsø fikk jeg først Kikhoste og et par måneder senere hjerneslag. Etter en sånn opplevelse har det derfor tatt noen år før jeg tør å reise tilbake til Nordens Paris.

Det var nok andre som også burde vært litt varsom med alkoholforbruket den kvelden i Tromsø. Raggen selv kom ruslende litt sent til Tromsdalen sin stadion med blåveis og ganske forslått. Et par andre var så pass i farten at de ble nektet å komme med på flyet tilbake til Oslo på søndagen.

Men nok om gamle dager, til helga er det en viktig bortekamp og selv om vi har tre matchballer etter denne kampen ønsker ikke jeg å fly hjem fra Tromsø uten tre poeng i lomma. Fortsetter KIL spillet de har vist i de siste kampene så er dette ganske sikkert allerede, men var det et svakhetstegn at vi slapp inn en scoring mot Asker?

Det er jo fortsatt mye skader og muligens noen suspensjoner samtidig som pandemien fortsatt truer, men ingen av disse farene er vel nok til å frata KIL ett etterlengtet opprykk. Kula klarer like vel ikke forutse hvem som starter på lørdag, men vi klarer å se at kampen er fremskyndet til kl. 16:00 for de som ikke har fått med seg det. Vi aner også konturene av en del mål og de fleste i KIL sin favør, Kula tror både Brage og Adem pynter på målkontoen og at KIL vinner med minst 1 mål.

Når det er et faktum skal jeg personlig styrte et par mackøl og gjerne knuse noen måsegg, ettersom jeg ble angrepet av en måke som stjal sjokladebollen min på veil til jobb i dag. Vinner vi ikke skal vi i hvert fall sørge for at Fløya spillerne får se på nordlyset..
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud