Forrige kamp
Kongsvinger - Tromsdalen 1-3
14.11.2021, 13:00
Glasskula: Kongsvinger - Kvik Halden
Tid for revansje..


Serien ruller videre og vi kommer nærmere og nærmere årets mål.. OPPRYKKSFEST!

Lørdagens motstander er Kvik Halden, og her skal vi faktisk ha revansje! Ett eneste tap har KIL denne sesongen. Den ble påført av lørdagens motstander i oppgjøret i Halden tidlig i juli, og dette skal det rettes opp i nå.. KRAFTIG!

Uansett hvordan denne sesongen ender så vil vi ikke klare oss uten tap i serien, som i 2003. For de som husker tilbake til den gang, så endte vi opp med en hel sesong uten tap på vår vei til opprykk. 22 seiere og 4 uavgjort, totalt 70 poeng. Selv uten tap det året så var det uansett spenning helt frem til siste serierunde siden Ull/Kisa plukket så å si like mye poeng som oss gjennom sesongen. Vi klarte brasene den gang, og med luka vi nå har opparbeidet oss så skal det jaggu bli opprykk også i år, men lørdagen handler om mer enn kun å plukke poengene vi trenger for å nå opprykk. Som takk for sist skal skapet settes skikkelig på plass. Lite stemte for oss i bortekampen i Halden tidligere i år. Vi kan nok trygt si at det er en av våre dårligste prestasjoner denne sesongen. Vi dirigerte mye av spillet også i den kampen, men 2 enkle- og en perle av et mål fra hjemmelaget sørget for får eneste tap til nå i årets sesong, 3-2 slo de oss den gang.

Dette i seg selv burde være nok til å motivere gutta våre til å fyre på alle sylindre på lørdag. I tillegg har vi en annen liten gulrot mulig å plukke der fremme i horisonten. Jubelsesongen i 2003 gav oss som nevnt 70 poeng totalt. Men selv med 1 tap til nå i årets sesong så er det faktisk mulig å slå denne rekorden i år. Vi har nå 53 poeng og 6 serierunder gjenstår. Så med seier også i resterende kamper ender vi i år opp med 71 poeng. Vi skal ikke bli alt for storforlangende her nå.. opprykket er det desidert viktigste å lande, men når det etter hvert er i boks, så må vi sette oss nye mål. Slik gutta våre har levert den seneste tiden så bør det også være fult mulig å få til, så vi går både for gull, og tar gjerne gullet med litt glasur på toppen :-)

Hva er det ellers å si om Kvik Halden? Vel, etter noen år helt i toppen av Post Nord, så har de ramlet litt lenger ned på tabellen dette året. For lokale helter i Halden er savnet etter Kent Bergersen stort, han forlot som kjent skuta for i stedet å bli «høyre hånd» til mannen fra Grue på landslaget. Tor Thodesen tok over, endret radikalt på spillestilen, og dermed har det gått som det har gått med Kvik Halden i år. De er også et typisk hjemmelag. 7-2-2 er statistikken på eget gress til nå denne sesongen. Mens på bortebane står de med kun 3 seiere og 2 uavgjort på 10 kamper. Med dette så ligger de på 5. plass på tabellen, hele 19 poeng bak oss.. noe som kl 17.00 på lørdag skal og vil øke til 22 poeng.

Vi på vår siden kommer som nevnt til kampen stinne av selvtillit. 24-1 i målforskjell har vi på våre 5 siste kamper (Inkludert NM). Spesielt sterk var prestasjonen sist helg borte mot Brattvåg. 0-4 på bortebane mot et meget sterkt hjemmelag, hvor vi også manglet en del av våre beste menn pga sykdom. Laget virker rett og slett å være i en fantastisk form om dagen.

Usikkerheten rundt forrige helgs sykdom gjør at vi ikke tør å spå noe lag. Men uansett hvem som løper ut på bana på lørdag så er vi inne i en stim av haraball både her og der for tiden. Vi både ønsker og tror på et nytt haraball på lørdag, dermed sier vi 5-0 til KIL. Vel møtt, og god kamp :-)
Del på facebook
Kommentarer


Navn:
Tekst:
Spørsmål: 1+1=? (sikkerhet mot spam)
Siden er programmert og designet av Håkon Teigen Lund. All grafikk er laget av Magnus H Ruud